De Werkpioniers

De Werkpioniers dari Kristel Keuren

Kristel Keuren

Welkom bij de werkpioniers, een wakkere podcast die waarde toevoegt aan jouw werktoekomst. Vanuit Seats2meet in Utrecht geeft Kristel het woord aan digitale nomaden, visionaire doeners en dappere dromers. We slingeren info de ether in waar jij wat aan hebt. Welke filosofie heeft ze verder geholpen en wat voor tool leverde tijdwinst op? Hoe ziet de toekomst van werken er überhaupt uit en waar vinden we er al voorbeelden van? Zo vullen we stap voor stap een tijdscapsule waar we samen mee verder kunnen. Want die toekomst staat te popelen, dus: laten we aan de slag gaan!

Dengarkan episode terakhir:

Roos staat al jaren op de barricades voor de rechten van Modern Werkenden. Van een rechtszaak tegen de staat tot duwen en trekken in Den Haag en een coöperatie voor ZP’ers: deze strijdster heeft revolutionaire ideeën en een flinke dosis lef. Via De Werkvereniging geeft ze een stem aan alle mensen die ervoor kiezen om geen 40 jaar voor dezelfde werkgever te werken. Want die verdienen gelijkheid, vindt Roos. En terecht, zeggen wij.

Je stem laten horen, Roos steunen of zelf meedoen?

www.werkvereniging.nl


Episode sebelumnya

 • 7 - #6 Roos Wouters over gelijkheid voor Modern Werkenden, een coöperatie voor Zp'ers én een rechtszaak tegen de staat. 
  Mon, 28 Nov 2022
 • 6 - #5 Victor Evink, 'future researcher', over zijn zoektocht naar een professionele identiteit met een ASS (Autisme) diagnose en wat wij daar met z'n allen van kunnen leren 
  Mon, 17 Oct 2022
 • 5 - #4 Marcel Nicolaas en Tianne van Woudenberg over vertrouwen & het delen van overvloed 
  Fri, 22 Jul 2022
 • 3 - #2 - Creatief Technoloog Raoul Postel Over WebVR en het delen van Tech  
  Wed, 22 Jun 2022
 • 2 - De Werkpioniers - Trailer 
  Wed, 08 Jun 2022
Tampilkan lebih banyak episode

Lebih banyak podcast %(bisnis & keuangan pribadi)s Indonesia

Lebih banyak podcast bisnis & keuangan pribadi internasional

Pilih genre podcast